Een affiliate site maken met een script

Geplaatst op 27-01-2022

Categorie: Computer en internet

Wanneer u het juiste script tot uw beschikking heeft is een affiliate site maken niet moeilijk. Met een affiliate site kunt u producten als tussenpersoon promoten. Is de bezoeker van plan een bepaald product aan te schaffen, dan kan hij via een affiliate link navigeren naar de website van de verkoper en kan het product vervolgens op die website aanschaffen. Omdat in de affiliate link een code is opgenomen die aan u is gekoppeld, kan er bij een verkoop een vergoeding aan u toegekend worden. Deze vergoeding wordt een affiliate commissie genoemd.

Gebruikt u het affiliate script van Vrolijk Internet Services, dan krijgt u toegang tot een afgeschermde omgeving waarmee u uw affiliate site gemakkelijk kunt aanpassen. Zo kunt u uw affiliate site indelen in rubrieken en kunt u via een zogeheten feed veel producten in één keer toevoegen binnen een rubriek. Binnen een feed kan productinformatie van meerdere producten opgenomen worden, zodat er geautomatiseerd en periodiek nieuwe producten aan uw affiliate site kunnen worden toegevoegd.

Aan een rubriek binnen uw affiliate site kunt u verschillende feeds koppelen zodat de producten in deze feeds automatisch in deze rubriek worden geplaatst. Zo kunt u per type product een rubriek aanmaken, waarbij u de feeds zo koppelt dat nieuwe producten automatisch in de juiste rubriek geplaatst worden.

Wilt u ook op een simpele wijze starten met affiliate marketing of heeft u reeds een affiliate site maar wilt u graag overstappen op een moderner script, zodat uw website er ook goed uitziet wanneer de website wordt bezocht met een mobiel apparaat? Of misschien moet u nu maandelijks betalen voor uw affiliate site en bent u op zoek naar een script waarvoor u slechts eenmalig hoeft te betalen. Bezoek in dat geval snel de website van Vrolijk Internet Services om meer over het affiliate script te lezen.