De leukste kinderkleding koop je online bij Soccerfanshop

Geplaatst op 13-02-2022

Categorie: Sport

De leukste kinderkleding koop je online bij Soccerfanshop.

Hou jij ervan om je kind(eren) kleding van lifestyle merken te geven? Merken zoals Black Bananas, Malelions of Dsquared2? Soccerfanshop heeft een enorm assortiment kinderkleding van alle bekende lifestyle merken, het assortiment bestaat uit trainingspakken, spijkerbroeken, t-shirts, truien en accessoires.

In deze blog zetten we een aantal van deze merken kort in de spotlight om je er een beter beeld over te geven. 

Dsquared2 is een merk dat is begonnen in het jaar 1995 toen het werd opgericht door de broers Dean en Dan Caten, het leek de broers leuk om een kledingmerk te beginnen en besloten ermee te beginnen in de Europese mode hoofdstad Milaan. Al snel werd duidelijk dat het een enorm succes was en het merk is uitgegroeid tot een van de grootste merken in de fashionwereld. 
Het assortiment van Dsquared2 bestaat onder andere uit een enorme collectie jeans, truien, shirts, petten, tassen en sneakers.

Black Bananas is begonnen als een stageopdracht in het Caribisch gebied, inmiddels is het uitgegroeid tot een van de grootste lifestyle merken onder de jongere in Nederland. Bedenker en ontwerper Wesley Balnikker, hij ontwierp en maakte een shirt voor een vriend en kreeg vervolgens veel vragen naar waar het shirt te koop was. Daardoor besloot Wesley in Nederland om er letterlijk en figuurlijk werk van te maken en ging verder met het ontwikkelen en ontwerpen van kleding.  Inmiddels is het merk zo groot geworden dat er iedere maand nieuwe kleding word uitgebracht voor heren, vrouwen en zelfs voor kinderen. 

Nu het voorjaar weer bijna aanbreekt hebben veel merken ruimte nodig voor hun nieuwste collecties, daarom heeft Soccerfanshop van al deze merken een enorm assortiment shirts, truien, broeken en accessoires samengesteld tijdens de wintersale. Tijdens de wintersale ontvang je Soccerfanshop korting die kan oplopen tot wel 60%. Wacht niet tot alle maten op zijn want op=op!